Millist kodumasinat soetada?

11/06/2014 12:11

kodumasinadPole olemas kodumasinat, mida te e-poest 1A.EE ei leia.

1A.EE e-pood pakub näiteks laia valikut pesumasina tüüpe, millel on just teile sobivad mahud ning pesutsüklid. Kodumasinad kööki avastad e-poe 1A.EE sortimendist.

1A.EE veebipoel on hea hulk  külmutuskapi mudeleid.

Parim kodumasinate kauplus on 1A.EE.

Koduelektroonika - erinevad suurused, margid  ja maksumused. Ükskõik millise kodumasina soov sul ka on, 1A.EE veebikauplusel on pakkuda äärmiselt laiahaardeline sortiment.

Elektripliidid – ohutud ja korralikud

Elektripliidid aitavad luua kokkadel maitsvaid meistriteoseid. Pakume varustust igasse kööki ja arvestame sealjuures paigaldamise tingimusi, köögi interjööri ja toiduvalmistamise rohkust.

1A.EE kaubasortimendist leiad  palju pliite üli soodsate maksumustega!

Vajate elektri-, induktsioon-, või keraamilise kattega pliiti – 1A.EE sortimendis on need kõik esindatud. Otsustage, missugune pliit Teie vajadustega suurepäraselt kokku läheb.

Keraamilise kattega pliidi klaas on ja kannatab kenasti temperatuurikõikumisi.

Induktsioonpliidiga on väga mugav toitu valmistada. Sellise pliidi puhul on põletustrauma ohud minimaalsed ja puhtaks tegemine on kerge, sest plaat on puutudes  jahe.

1A.EE e-poe pliitide kirjeldustest saate aimu pliitide üksikasjadest. Pakume ka mugavat  kõrvutamise valikut, kui Teile on silma jäänud mitu või rohkem kodumasinat.

Enamus kasutusel olevaist boileritest kujutavad endast paaki, kuhu on monteeritud  küttekehad. Vee soojust kohandab termostaat.

Kui ostad tuliuue boileri, siis mõtle kenasti läbi, kui mitu sul on vee tarvitajaid ja boileri jaoks vaba ruumi. Surveboileri ostmisel on kasulikum soosida  püstiselt sätitavat veesoojendajat, sest see kuumeneb kiiremini ja võimaldab kasutada rohkem sooja vett.

Mismoodi valida sobivat külmikut?

Üks külmik ei saa kuidagi passida kõigile, sest kõik isikud ja nende harjumused on nii erinevad.

Mõelge, kui tihti te kodus sööte ja kui palju on sööjaid, nii arutledes on õige säilituskapi leidmine kergem. Mõnele perekonnale sobib pisike külmutuskapp, teine leibkond vajab suuremat.

Väga tähtis on, et külmik oleks teile täpselt õige kõrgusega, sest see peab sobituma ilusti kööki. Kui valite tutikat külmikut, siis uurige erilise hoolega selle: hinda, mõõtusid, energiasäästlikkust. Parim külmik ootab teid 1A.EE veebipoes.