IZDEVĪGĀKIE KREDĪTU PIEDĀVĀJUMI LIVIT.LV – SALĪDZINI RŪPĪGI PIRMS AIZŅEMIES!

26/05/2015 16:52
Šodien visā pasaulē ļoti populārs līdzeklis īstermiņa finanšu vajadzībām ir tieši ātrais kredīts internetā. Reizē pakalpojuma sniedzēju šādai iespējai kļuvis aizvien vairāk, un lielā informācijas apjoma izskatīšana no daudzajiem aizdevējiem prasa daudz laika un enerģijas . Livit.lv piedāvā ērtu un lietotājam draudzīgu tiešsaistes rīku dažādu aizdevēju un to sniegto naudas aizdevumu salīdzināšanai vienkopus.
 
Livit.lv varēsi vienkārši uzzināt, vai pirmais naudas aizdevums pie kredītdevēja pieejams bez komisijas maksas, tāpat salīdzināt ātros kredītus pēc maksimālās pieejamās naudas summas, saņemšanas ātruma, kredītņēmēja vecuma nosacījumiem, procentu piedāvājuma un kredītdevēja darba laika pieteikuma izvērtēšanai. Ja interesējoši ir kādi citi kritēriji, piemēram, kredīta piešķiršana pret ķīlu vai aizņēmuma pieteikšanas opcijas (internetā, ar SMS vai zvana palīdzību), arī par tiem skaidrību viesīs Livit.lv funkcionālais salīdzināšanas rīks. Tāpat ar datorpeles komandu nonāksi tieši konkrētā kredītdevēja interneta lapā, lai noskaidrotu vēl plašāk vai uzreiz aizņemtos.
 
Ātrie kredīts internetā iedalāmi gan īslaicīgajos, gan ilglaicīgajos kredītos. Īstermiņa aizdevumus lielākajā daļā situāciju piešķir uz atmaksas termiņu līdz 30 dienām, taču ir pieejami arī šādi aizdevumi ar atmaksu līdz vairākiem gadiem, kas uzskatāmi par ilgtermiņa aizdevumiem. Īslaicīgais aizdevums noderēs tādu naudas vajadzību risināšanai, kam vēlama salīdzinoši maza naudas summa. Taču, ja nepieciešami naudas līdzekļi vairāk nekā piecsimt eiro apjomā, ir vērts izsvērt ilgtermiņa aizdevuma opcijas. Atbilstoši ar šādu aizņēmumu pietiks rocības iegādāties daudz vērienīgāku pirkumu un arī naudas atmaksas termiņš būs ilgāks. Livit.lv vari šos ātro kredītu tipus salīdzināt, izpētot abu priekšrocības un atbilstību Tavām tā brīža vajadzībām.
 
Tāpat lapā izlasīsi vērtīgus padomus, kas noteikti jāapsver aizņemoties, kā arī, kādas formalitātes jāveic, ja vēlies tikt pie aizdevuma. Livit palīdzēs neapjukt daudzo kredītdevēju pakalpojumu klāstā un izvēlēties piemērotāko aizdevēju. Tavām ērtībām un laika taupīšanai - visi ātrie kredīti vienuviet kopā ar Livit.lv!